Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega

Održana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega

Predavači i organizatori škole bili su Ivica Šnajder, Frano Barišić i Ana Kesić

Autor: RVA/HPDG
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 381

Jučer je održana svečana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega.

Predavači i organizatori škole  bili su Ivica Šnajder, Frano Barišić i Ana Kesić dodijelili su diplome polaznicima, a nakon toga nastavljeno je druženje u dobrom raspoloženju uz piće i prigodnu tortu.

 U ime svih predavača i organizatora, te cjelokupnog društva Ana Kesić je rekla :''Ova 2021. godina bila je zahtjevna za sve nas, posebno naše školarce koji su dio nastave morali polaziti online. Organizacija takvog načina "daljinskog" učenja, iznimno je teška i zahtjevna. Sve u svemu, uspjeli smo! Mjere su popustile te smo se preselili u učionicu, u prirodu i bilo nam je odlično. Hvala svim predavačima, organizatorima, HPSu na podršci i konačno, hvala našim polaznicima koji su uspjeli sve prepreke savladati. Dragi planinari, ponosni smo na vas '' na kraju je rekla  Ana .

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?