Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Besplatna radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

Besplatna radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s gradom Pleternicom, održat će besplatnu radionicu o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 165

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s gradom Pleternicom, održat će besplatnu radionicu o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća.

Energetskom obnovom doma može se uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš. Za takvu obnovu građani mogu dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na stranicama www.fzoeu.hr je objavljen novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije i do 60%.

Radionica o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća će se održati u Interpretacijskom centru Terra Panonica u Pleternici u srijedu 22. rujna s početkom u 16,00 sati. Na radionici će djelatnici Fonda pojasniti sve uvjete i način prijave na javni poziv te odgovarati na pitanja zainteresiranih građana.

Prijava na radionicu je obavezna putem linka https://forms.gle/bvc5Jzhsvp96fng6A

Radionica se organizira u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?