Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Godišnja izborna skupština „Gradske straže Požega“

Godišnja izborna skupština „Gradske straže Požega“

U prostorijama Povijesne postrojbe „Gradska straža Požega“ održana je godišnja izborna skupština

Autor: RVA/PSŽ
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 129

Povijesna postrojba „Gradska straža Požega“ održala je godišnju izbornu skupštinu kojoj su prisustvovali zamjenik županice Ferdinand Troha te Slaven Paponja, izaslanik gradonačelnika Grada Požege.

Nakon što je predsjednik Povijesne postrojbe Marijan Pilon izvijestio o radu udruge i aktivnostima postrojbe u protekle 4 godine, rekao je kako je „Gradska straža Požega“ imala 137 izlazaka, kako u Hrvatskoj, tako i izvan granica RH.

Izbor vodstva udruge za novi mandat također je bila jedna od točki dnevnog reda, te je tako, na period od 4 godine, za predsjednika jednoglasno izabran ponovno Marijan Pilon, dok su za Upravni odbor izabrani Sebastijan Galiot, Zlatko Čunović, Franjo Novak, Dražen Soldo, Goran Peić i Vladimir Milković. Predsjednik Nadzornog odbora i nadalje će biti Tomislav Didović, dok su za članove izabrani Drago Šarić te Mateo Pejaković.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?