Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Redovna godišnja Skupština Povijesne postrojbe „Trenkovi panduri“

Redovna godišnja Skupština Povijesne postrojbe „Trenkovi panduri“

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, članovi Povijesne postrojbe „Trenkovi panduri” održali su svoju redovnu godišnju skupštinu.

Autor: RVA/PSŽ
Fotografija: RVA/PSŽ
Datum:
Broj pregleda: 190

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, članovi Povijesne postrojbe „Trenkovi panduri” održali su svoju redovnu godišnju skupštinu.

Podršku članovima i radu „Trenkovih pandura“ došli su dati i zamjenik županice Ferdinand Troha te savjetnik požeškog gradonačelnika za udruge Slaven Paponja.

Predsjednik udruge Vladimir Potnar podnio je izvješće o radu u 2020. godini te je rekao kako je epidemija korona virusa znatno smanjila aktivnosti udruge te izostanak mnogih manifestacija u Požeštini, Hrvatskoj i inozemstvu.

„Bez obzira na Covid udruga je u 2020. godini ipak imala preko 20 aktivnosti. Na žalost nismo bili u mogućnosti odraditi 8 dogovorenih manifestacija u Hrvatskoj i izvan granica RH jer su sve manifestacije bile odgođene.“ – rekao je Potnar.

Predsjednik udruge također je podsjetio kako „Trenkovi panduri“ samostalno djeluju 13 godina, a u tom periodu sudjelovali su na 612 manifestacija i kulturnih događaja: 338 puta u Gradu Požegi, 85 puta na području Požeško-slavonske županije, 157 puta na području RH i 32 puta gostovali su izvan granica RH - u Austriji, Francuskoj, Njemačkoj, Češkoj, Mađarskoj i Bosni. Udruga trenutno broji 18 članova od kojih je 15 aktivnih, a 3 su počasna člana.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?