Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

CRVENI KRIŽ POŽEGA Nabavljeni isušivači prostora za nastradale u nedjeljnoj poplavi

Svi građani s područja Požege i njezinih prigradskih naselja koji imaju potrebu isušiti prostorije svoga doma ili pratećih prostora, mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenoga križa Požega, osobno u Osječku 12 ili na telefon 034/273-354, gdje će moći i dobiti isušivač na korištenje (na revers), uz moguće korištenje do 5 dana

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 166

Svi građani s područja Požege i njezinih prigradskih naselja koji imaju potrebu isušiti prostorije svoga doma ili pratećih prostora, mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenoga križa Požega, osobno u Osječku 12 ili na telefon 034/273-354, gdje će moći i dobiti isušivač na korištenje (na revers), uz moguće korištenje do 5 dana.

Prioriteti kojima će se voditi prilikom dodjele isušivača prostora su sljedeći:

1. STAMBENI PROSTOR (u kojem građani trenutačno borave – prizemlja),

2. STAMBENI PROSTOR (u kojem građani trenutačno ne borave – borave na katu, ali je prizemlje poplavljeno)

3. PODRUMSKI PROSTOR

Gradsko društvo Crvenoga križa Požega, kako je izvijestio njegov ravnatelj Miroslav Zelenika, vidjevši kakva je elementarna nepogoda pogodila Požegu i okolicu, promptno je reagiralo te osiguralo isušivače prostora kako bi se pomoglo nastradalima u nedjeljnoj poplavi.

Požežani u potrebi za isušivačima prostora informacije o njihovoj dodjeli mogu dobiti i u gradskoj upravi Grada Požege na telefon 034/311-325 i/ili 034/311-326.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?