Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Uručene diplome za nove sommeliere s područja Požeško-slavonske županije

Potvrde o završenom Sommelierskom tečaju prve razine dana svečano su uručene polaznicima u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije

Autor: RVA/TZ PSŽ
Fotografija: RVA/TZ PSŽ
Datum:
Broj pregleda: 444

U prvoj polovici 2021. godine Turistička zajednica Požeško-slavonske županije na temelju javnog poziva, a  s ciljem podizanja kompetencija zaposlenih u sustavu i dionika turističkog sektora na području Požeško-slavonske županije organizirala je i sufinancirala u iznosu iznad 50% po pojedinom polazniku i provela edukaciju za Sommeliera – 1. razine.

Edukaciju za 24 polaznika, koji su uspješno završili tečaj, proveo je Hrvatski Sommelier klub, član ASI - Association de la Sommellerie Internationale. Predavači su bili Mario Meštrović, mr. Franjo Francem i Darko Lugarić.

Potvrde o završenom Sommelierskom tečaju prve razine dana svečano su jučer uručene polaznicima u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?