Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Komunalac Požega kupio novo vozilo, planira se nabavka još dva

U poslovnim krugu tvrtke u Industrijskoj ulici u Požegi danas je održana prezentacija novog vozila vrijednosti 1,2 milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 260

Vozni park Komunalca Požega d.o.o. od danas je bogatiji za još jedno novo komunalno vozilo za sakupljanje otpada, koje će zasigurno olakšati rad djelatnicima Komunalca Požega, te omogućiti kvalitetniju uslugu. U poslovnim krugu tvrtke u Industrijskoj ulici u Požegi danas je održana prezentacija novog vozila vrijednosti 1,2 milijuna kuna, a koje je nabavljeno vlastitim sredstvima tvrtke.

Direktor Komunalca  Požega Tomislav Didović napominje da je vozilo kupljeno preko Erste leasing kuće, te da je ovo svakako početak modernizacije voznog parka tvrtke, nužno zbog sve većih potreba građana i povećanja standarda u odvajanju otpada.

00:14 Tomislav Didović

Na predstavljanju je bio nazočan i Krešimir Paić iz Firme TTI DAF, predstavnik DAF- a za Hrvatsku, koji je ne nešto više rekao o samom vozilu.

00:31 Krešimir Paić

Ivan Belošević, direktor proizvodno- servisnog centra tvrtke Gradatin Našice, predstavio je Gradatin i ulogu centra, te izrazio zadovoljstvo na uspješnoj suradnji s Komunalcem Požega.

00:49 Ivan Belošević

Komunalac u ovoj godini planira nabavku još dva vozila - jedno iz sredstava Fonda, tzv. dvokomorno vozilo, gdje je sufinanciranje oko 85%, a krajem godine bi pokrenuli nabavu za nabavku sličnog vozila koje je predstavljeno danas. Kako najavljuje Didović, Komunalac se prijavio i na natječaj za izgradnju Kompostane, koja bi bila na području odlagališta Vinogradine.

00:30 Tomislav Didović

Kompostiranje se može vršiti na dva načina. Prvi je dosadašnji, gdje građani kompostiraju u komposterima u svojim vrtovima. No, problem su građani koji žive u višestambenim zgradama, koji su zakinuti za tu uslugu, jer nemaju okućnice i vrtove. Prikupljanje biorazgradivog otpada -kompostiranje,  u višestambenim jedinicama organiziralo bi se ovako:

01:26 Tomislav Didović

zaključio je direktor Komunalnca Požega Tomislav Didović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?