Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

DAN NAKON POPLAVE Žurne službe, komunalna poduzeća i stručne službe Grada rade na uklanjaju šteta

Grad Požega će, rekli su gradonačelnik i njegovm zamjenik i pred nacionalnim medijima koji su i danas boravili u našem gradu, učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti, sa svim svojim žurnim službama, komunalnim poduzećima i stručnim službama gradske uprave kako bi se posljedice poplave što prije sanirale

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 489

Dan nakon nezapamćene poplave, uzrokovane velikom količinom oborinskih voda koja se u kratkom vremenu nedjeljnoga popodneva sručila s Požeške gore od Dervišage i Vidovaca u kojima je opet nastradao nogometni centar, preko Vranduka, središta grada i Jagodnjaka, do Drškovaca, prouzročivši veliku štetu, nastavljaju se uklanjati posljedice.

Nakon ranojutarnjeg sastanaka s gradskim žurnim službama te sastanaka Županijskog stožera Civilne zaštite, požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić i njegov zamjenik dr.sc. Borislav Miličević obišli su spomenuta područja.

Grad Požega će, rekli su gradonačelnik i njegovm zamjenik i pred nacionalnim medijima koji su i danas boravili u našem gradu, učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti, sa svim svojim žurnim službama, komunalnim poduzećima i stručnim službama gradske uprave kako bi se posljedice poplave što prije sanirale. Očekuje se i pomoć Hravatskih voda čiji je generalni direktor Zoran Đuroković jučer obišao poplavljena područja Požege, obećavši jasnu i bezrezervnu pomoć Gradu Požegi.

Za sve informacije oko prijave štete možete se javiti u gradsku upravu, osobno ili na broj telefona 034-311-300.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?