Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Kraj trakavice: Ustavni sud odbio žalbu, dr. Željko Glavić novi je gradonačelnik Požege

Kraj trakavice: Ustavni sud odbio žalbu, dr. Željko Glavić novi je gradonačelnik Požege

Ustavni sud Republike Hrvatske, odlučujući u izbornom sporu o žalbi za zaštitu izbornog prava Mitra Obradovića, kandidata Socijaldemokratske partije Hrvatske za gradonačelnika Grada Požege, na sjednici održanoj danas jednoglasno je donio Odluku kojom se odbija kao neosnovana žalba

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 633

Ustavni sud Republike Hrvatske, odlučujući u izbornom sporu o žalbi za zaštitu izbornog prava Mitra Obradovića, kandidata Socijaldemokratske partije Hrvatske za gradonačelnika Grada Požege, na sjednici održanoj danas jednoglasno je donio Odluku kojom se odbija kao neosnovana žalba Mitra Obradovića, kandidata Socijaldemokratske partije Hrvatske za gradonačelnika Grada Požege izjavljena protiv rješenja Županijskog izbornog povjerenstva Požeško-slavonske županije od 20. svibnja 2021.

Ovime će rezultati izbora za gradonačelnika postati konačni, što znači da je novi gradonačelnik Požege prof.dr.sc. Željko Glavić, dok je zamjenik gradonačelnika prof.dr.sc. Borislav Miličević.

ODLUKA

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?