Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veleučilištu u Požegi odobrena Erasmus povelja za razdoblje od 2021. do 2027. godine

Veleučilištu u Požegi odobrena Erasmus povelja za razdoblje od 2021. do 2027. godine

Odobrenom prijavom za Povelju 2021-2027 Veleučilište u Požegi nastavlja sa izvrsnošću u segmentu internacionalizacije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 157

Veleučilištu u Požegi odobrena je Erasmus povelja za razdoblje od 2021. do 2027. godine. Potvrdio nam je to doc. dr.sc. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj.

- Agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) obavijestila je prijavitelje o rezultatima Poziva na prijavu za dodjelu Erasmus povelje u visokom obrazovanju (Erasmus Charter for Higher Education) za novo programsko razdoblje 2021-2027. Među dobitnicima akreditacije koja će vrijediti za cjelokupno trajanje novog programa (2021. – 2027.) je i Veleučilište u Požegi. Važeća Povelja preduvjet je za sudjelovanje u programu Erasmus+, a služi kao opći kvalitativni okvir za aktivnosti europske i međunarodne suradnje. Odobrenom prijavom za Povelju 2021-2027 Veleučilište u Požegi nastavlja sa izvrsnošću u segmentu internacionalizacije. – rekao je Andrlić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?