Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

10. Humanitarni malonogometni turnir „Nisi sam “

10. Humanitarni malonogometni turnir „Nisi sam “

Humanitarni malonogometni turnir pod nazivom „Nisi sam“ održat će se 15. svibnja 2021. godine

Autor: RVA/CPB
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 118

Caritas Požeške biskupije zajedno s Katoličkom gimnazijom u Požegi organizira deseti jubilarni humanitarni malonogometni  turnir s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju teško bolesnoga mladića Valentina Tomljanovića iz Požege.

 

Humanitarni malonogometni turnir pod nazivom „Nisi sam“ održat će se 15. svibnja 2021. godine na terenima Sportsko rekreacijskog centra Požega u vremenu od 09:00 do 18:00 sati. Na turniru će sudjelovati malonogometne ekipe 2012. godište, a turnir je pozivnog karaktera.

 

Ovim humanitarnim malonogometnim  turnirom samohranoj majci i mladiću Valentinu omogućiti će se ponajprije moralna i ljudska, a potom i ona neizostavna novčana pomoć koja im je prijeko potrebna za nabavku potrebnih medicinskih uređaja i pomagala.

 

 

Vodeći se načelom „ne dokidati već prilagoditi“, a zbog okolnosti koje nam nameće pandemija COVID-a 19, turnir će se održati prema epidemiološkim preporukama i bez gledatelja, ali akciju se može podržati kupnjom kartice za pomoć u iznosu od 10,00 kn u prostorima Caritasa Požeške biskupije i kod volontera koji će ovih dana kartice prodavati našim građanima.

 

Dobrovoljna novčana sredstva za pomoć Valentinu Tomljanoviću mogu se  uplatiti i na transakcijski račun Caritasa Požeške biskupije otvoren za ovogodišnju akciju, zaključno s 29. lipnja 2021. godine:

 

HR07 2340 0091 5111 2478 8  kod Privredne banke Zagreb,

SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?