Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Natječaj za EU projekt: Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Natječaj za EU projekt: Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Natječaj traje do 29. siječnja 2021. te podsjećamo sve zainteresirane da pošalju svoje prijave.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 288

30. listopada 2020. otvoren je poziv na natječaj za Obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala. Natječaj traje do 29. siječnja 2021. te podsjećamo sve zainteresirane da pošalju svoje prijave.

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj i nadležno tijelo Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju osiguravaju 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

  • Svrha natječaja dodjela je financijske potpore za obnovu poljoprivrednih zemljišta i potencijala pogođenih elementarnim ili prirodnim nepogodama kako bi se nastavila i održala poljoprivredna proizvodnja.
  • Cilj poziva spriječiti je propadanje poljoprivrednih gospodarstava i obnova istih.

 

Natječajna dokumentacija: Natječaj – dokumentacija

Više informacija na poveznici:

https://www.eu-projekti.info/competition/natjecaj-za-tip-operacije-5-2-1-obnova-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala/

Dokumentacija za preuzeti

Natječaj dokumentacija

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?