Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Grad Požega: Naknade za novorođene bebe roditeljima će biti uplaćene na tekuće račune

Grad Požega: Naknade za novorođene bebe roditeljima će biti uplaćene na tekuće račune

Dar će dobiti 43 bebe (25 djevojčica i 18 dječaka) rođene u travnju, svibnju, lipnju i srpnju ove godine

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 575

- Obavještavamo naše sugrađane kako će naknade za bebe roditeljima biti uplaćene putem tekućeg računa i to tijekom sljedećih dana, od 10. do 15. rujna 2020. godine. Dar će dobiti 43 bebe (25 djevojčica i 18 dječaka) rođene u travnju, svibnju, lipnju i srpnju ove godine. Prema odluci o povećanju naknada za novorođene bebe na području Grada, koja je stupila na snagu 1. siječnja 2020. za prvo dijete Grad Požega daje 2000 kuna, za drugo 3000 kuna, za treće 4000 kuna, za četvrto 5000 kuna i tako dalje.

Grad Požega podupire i prati širenja obitelji te standard koji treba pružiti djetetu. Isto tako, nastavit ćemo ustrajno raditi kako bismo u budućnosti djeci pružili perspektivu i mogućnosti koje zaslužuju. - stoji na web stranicama Grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?