Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Damir Ronko izabran na novi četverogodišnji mandat predsjednika Općinskog suda u Požegi

Damir Ronko izabran na novi četverogodišnji mandat predsjednika Općinskog suda u Požegi

Državno sudbeno vijeće je na danas održanoj sjednici donijelo odluku da se za predsjednika Općinskog suda u Požegi na novi mandat imenuje Damir Ronko, od 1. kolovoza 2020., na vrijeme od četiri godine

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 490

Državno sudbeno vijeće je na danas održanoj sjednici donijelo odluku da se za predsjednika Općinskog suda u Požegi na novi mandat imenuje Damir Ronko, od 1. kolovoza 2020., na vrijeme od četiri godine.

S obzirom na to da mu je u međuvremenu prvi mandat istekao, Damir Ronko je do 1. kolovoza sudac ovlašten za obavljanje poslova sudske uprave.

Damir Ronko bio je jedini kandidat, a s njim je na istoj sjednici prije imenovanja proveden razgovor. Uz njega danas su imenovani i predsjednici Trgovačkog suda u Zadru, Općinskog suda u Varaždinu te Općinskog suda u Zadru.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?