Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Priopćenje KTC-a Požega

Nakon što je od epidemiologa određena samoizolacija većem dijelu radnika, Uprava društva KTC donijela je odluku da se zbog nedovoljnog broja raspoloživih radnika zatvore supermarket i poljoljekarna, te da se poslovanje nastavi s datumom 15.07.2020. kad vrijeme samoizolacije naših radnika završi.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 1231

Vezano za zatvaranje supermarketa i poljoljekarne KTC Požega navodimo kako slijedi:

Od trenutka saznanja za ostvareni kontakt jedne naše radnice s osobom zaraženom virusom COVID-19 pa sve do zatvaranja supermarketa i poljoljekarne KTC Požega, sve naše poduzete mjere i postupci, bazirani su isključivo na preporukama epidemiološke službe u Požegi te su u svemu poštivani njihovi naputci.

Dakle, od prvog trenutka i navedenog saznanja da imamo jednu inficiranu osobu naše daljnje poslovanje vođeno je u skladu s preporukama epidemiološke službe.

Nakon što je od epidemiologa određena samoizolacija većem dijelu radnika, Uprava društva KTC  donijela je odluku da se zbog nedovoljnog broja raspoloživih radnika zatvore supermarket i poljoljekarna, te da se poslovanje nastavi s datumom 15.07.2020. kad vrijeme samoizolacije naših radnika završi.

Napominjemo kako je naše poslovanje supermarketa i poljoljekarne KTC Požega teklo sukladno svim preporučenim mjerama HZJZ-a koje se odnose na nošenje zaštitnih maski i rukavica, korištenje dezinficijensa, kako za radnike tako i za potrošače, osiguranje međusobne socijalne distance, kao i reguliranje broja potrošača u trgovini kroz ograničavanje broja potrošačkih kolica. Među rijetkim smo trgovačkim centrima koji je već na početku ove krize, promptno ugradio zaštitne barijere na blagajnama – koje osiguravaju socijalnu distancu blagajnik-potrošač.

Također želimo jasno naglasiti kako je odmah nakon obavijesti o ostvarenom kontaktu naše radnice sa zaraženom osobom pozvana profesionalna i ovlaštena dezinfekcijska služba iz Zagreba, koja je izvršila dezinfekciju  kompletnog kompleksa KTC Požega.

S poštovanjem,        Uprava  KTC d.d.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?