Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vlado Boban nam je potvrdio: Da, odlazim s mjesta općinskog načelnika

Vlado Boban nam je potvrdio: Da, odlazim s mjesta općinskog načelnika

Vlado Boban preuzeo je Općinu Velika 2006. godine u golemim dugovima, a idućih deset godina rješavao financijske probleme i ovrhe od 25 milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2102

Općinski načelnik Općine Velika Vlado Boban povlači se s dužnosti načelnika godinu dana prije isteka mandata. Poznavateljima lokalnih političkih zbivanja ovo ne predstavlja iznenađenje, jer kako nam je i sam Vlado Boban večeras potvrdio, ovu odluku nije donio ishitreno i preko noći.

- Ja već dvije godine razmišljam o odlasku u privatni sektor. Prvenstveni razlog su bolji uvjeti i bolje plaćeno radno mjesto. Naglašavam da ne odlazim iz stranke, i dalje sam predsjednik općinskog odbora HDZ-a Velika, radimo punom parom  i spremamo se za nadolazeće parlamentarne izbore. Da prekinem špekulacije moram naglasiti da ne odlazim u neku drugu stranku ili na neku drugu listu. Načelnik sam gotovo 15 godina i moj razlog je isključio poslovne prirode, moram misliti na obitelj i budućnost. - rekao nam je Vlado Boban.

Vlado Boban preuzeo je Općinu Velika 2006. godine u golemim dugovima, a idućih deset godina rješavao financijske probleme i ovrhe od 25 milijuna kuna. Tek posljednjih nekoliko godina Velika je stala na noge, ostvarila više kapitalnih investicija na svome području, pa sve do poznate odluke o kupnji veličkog stadiona, gdje se danas nalazi prostor općinske uprave.

Do redovnih izbora 2021. godine Općinu Velika vodit će zamjenik općinskog načelnika Ivica Potočanac.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?