Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

40. Kulenijada - poziv kulenarima za dostavu uzoraka

40. Kulenijada - poziv kulenarima za dostavu uzoraka

Požeška Kulenijada, najstarija od svih manifestacija koje promiču ovaj slavonski specijalitet, ove će se godine održati u nešto drugačijem izdanju. Ovogodišnja 40. požeška Kulenijada održat će se 26. lipnja u restoranu „Grgin dol“ od 12 do 17 sati.

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 155

Požeška Kulenijada, najstarija od svih manifestacija koje promiču ovaj slavonski specijalitet, ove će se godine održati u nešto drugačijem izdanju. Naime, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja manifestacija, ovogodišnja, 40. požeška Kulenijada održat će se dana 26. lipnja u restoranu „Grgin dol“ od 12 do 17 sati.

 

 

Proizvođači svoje uzorke kulena mogu poslati poštom, dostaviti osobno u Turistički ured Grada Požege, Trg Svetog Trojstva 11, u periodu od 23. do 26. lipnja 2020. godine, a moguće je i preuzimanje uzoraka od strane djelatnika TZ Grada Požege uz prethodni dogovor. Kotizacija za sudjelovanje natjecatelja se ne naplaćuje, a rezultati ocjenjivanja bit će objavljeni istoga dana, 26. lipnja, na službenoj web stranici TZ Grada Požege do 19 sati, dok će sudionici svoje diplome dobiti poštom.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?