Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U tijeku su radovi na izgradnji nogostupa u Osječkoj ulici u Požegi

Radi sigurnijeg kretanja pješaka i boljeg povezivanja pješačkog prometa u tijeku su radovi na izgradnji pješačke staze u Osječkoj ulici u Požegi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 416

Radi sigurnijeg kretanja pješaka i boljeg povezivanja pješačkog prometa u tijeku su radovi na izgradnji pješačke staze u Osječkoj ulici u Požegi. Predviđena je izgradnja nogostupa u dužini od 503,31 m od Ratarničke do Iličke ulice.

Zahvat u prostoru sastoji se od pješačke staze sa završnom oblogom od betonskih opločnjaka u širini od 2,27 m za potrebe kretanja pješaka. Sa sjeverne strane pješačke staze nalazi se rubnjak 8/20 cm kako bi se osigurala stabilnost ruba, a sa južne strane postavlja se betonski segmentni rigol širine 23 cm koji služi za oborinsku odvodnje sa same staze. Uz samu pješačku stazu s obje strane nalazi se zelena površina koja će također biti uređena po završetku radova.

Izgradnjom pješačke staze svi prilazi i prijelazi bit će prilagođeni za pristup osoba s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću. Investitor je Grad Požega, izvođač radova Niskogradnja Jurčak d.o.o., a njihova vrijednost 612.362,23 kune.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?