Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Od petka poslijepodne do jutros u Požeško-slavonsku županiju ušle 64 osobe iz inozemstva

Od petka poslijepodne do jutros u Požeško-slavonsku županiju ušle 64 osobe iz inozemstva

Svima njima je propisana mjera samoizolacije u trajanju od 14 dana

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 6246

Bez obzira na upozorenja nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite da će svi oni koji planiraju uoči Uskrsa doći u Hrvatsku morati u samoizolaciju, doznajemo da su na područje Požeško-slavonske županije samo od petka poslijepodne do nedjelje ujutro došle 64 osobe iz inozemstva.

Svima njima je propisana mjera samoizolacije u trajanju od 14 dana. Ne smiju napuštati kuću, trebaju izbjegavati kontakt s ljudima koji nisu u samoizolaciji, dužni su dva puta dnevno mjeriti temperaturu i pratiti simptome te u slučaju promjena kontaktirati liječnika obiteljske medicine ili epidemiologa.

Poseban oprez trebali bi imati u kontaktu sa starijim članovima obitelji s kojima će se vjerojatno susretati u narednim danima, jer je riječ o skupini s povećanim rizikom od pojave težih simptoma i komplikacija zbog čestih kroničnih bolesti.

Hoće li blagdani i lijepo vrijeme narušiti vrlo dobru situaciju koju smo uspjeli obraniti proteklih šest tjedana na području Požeško-slavonske županije, pokazat će drugi dio travnja. Odgovornost je na svima nama.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?