Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Grad Pleternica: Prijem za bebe s rođene u zadnjem tromjesečju 2019. godine

U prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici prijepodne je održan prijem djecu s područja Pleternice, rođenu u zadnja tri mjeseca prošle godine. Zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić čestitao je roditeljima 26 novih sugrađana i uručio im novčane naknade

Autor: RVA/S.P.
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 559

U prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici prijepodne je održan prijem djecu s područja Pleternice, rođenu u zadnja tri mjeseca prošle godine. Zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić čestitao je roditeljima 26 novih sugrađana i uručio im novčane naknade.

Na području Grada Pleternice u 2019. godini je, u odnosu na 2018. godinu, rođeno 18 beba više, što je velik razlog za sreću u gradu, smatra Katić.

“Potvrda je to i pronatalitetnoj politici grada, ali drago nam je vidjeti da se mladi roditelji sve češće odlučuju osnivati veće obitelji nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Stoga sam i sretan i zadovoljan što svi projekti, pa i ovaj vrtić kojeg smo napravili i proširili, doista imaju smisla i potvrđuju potrebu za širenjem grada i novim investicijama. Posebice onima koje su usmjerene prema našoj djeci,” rekao je Katić čestitajući mladim roditeljima u svoje ime i u ime gradonačelnice Antonije Jozić.

Za prvo dijete potpora je dvije tisuće kuna, za drugo je potpora tri tisuće kuna, a za treće i svako sljedeće potpora je četiri tisuće kuna. Najmlađi su uz to dobili i člansku iskaznicu Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica, kako bi uz pomoć roditelja od prvih dana njegovali i plemenitu sklonost ka čitanju.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?