Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE ZA 22 ŽENE KROZ PROJEKT GRADA PLETERNICE - ZAŽELI I OSTVARI

Započelo je osposobljavanje zaposlenih žena u sklopu projekta Zaželi i ostvari

Autor: Promo
Fotografija: promo
Datum:
Broj pregleda: 453

Započelo je osposobljavanje zaposlenih žena u sklopu projekta Zaželi i ostvari. 18 žena pohađa osposobljavanje za gerontodomaćice dok ih 4 pohađa autoškolu. Nakon što prođu teorijski i praktični dio pojedinog osposobljavanja  polagati će ispit i dobiti diplome i uvjerenja. Program osposobljavanja za gerontodomaćice provodi učilište LINK iz Požege a osposobljavanje žena za vozača ˝B˝ kategorije provodi autoškola TRAFFIC  iz Pleternice.

Novostečeno zanimanje gerontodomaćice, zaposlenim ženama upisat će se u e-radnu knjižicu i osigurati im veću konkurentnost na tržištu rada nakon provedbe projekta. Dobivenim vozačkim dozvolama žene će zasigurno postati konkurentnije na tržištu rada obzirom da je danas većini poslodavaca uvjet zapošljavanja vozačka dozvola. Provedbom navedenih osposobljavanja ženama će se povećati razina znanja i vještina te će se moći bolje pozicionirati  na tržištu rada u lokalnoj zajednici nakon završetka projekta.

Projekt ˝Zaželi i ostvari˝ financira se iz iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 3.067.873,91 kn na razdoblje od 30 mjeseci. Partneri projekta su Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Požega  i Centar za socijalnu skrb Požega

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Grada Pleternice

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?