Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Profesori iz Butana, Brazila, Kanade, Indije, Azerbajdžana, Ukrajine, Bjelorusije i Češke gosti požeškog Veleučilišta

Veleučilište u Požegi dvaput godišnje organizira Erasmus međunarodni tjedan učenja, a koji je započeo prijepodne predstavljanjem gostiju iz deset zemalja Azije, Sjeverne i Južne Amerike te Europe

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 866

Veleučilište u Požegi dvaput godišnje organizira Erasmus međunarodni tjedan učenja, a koji je započeo prijepodne predstavljanjem gostiju iz deset zemalja Azije, Sjeverne i Južne Amerike te Europe.

Iz kojih su zemalja gosti po prvi puta u Požegi, rekao je prodekan za razvoj doc.dr.sc. Berislav Andrlić.

00:37 Berislav Andrlić

Gošća iz Azerbajdžana izrazila je zadovoljstvo što ima priliku upoznati nove ljude i kolege, profesor iz Butana smatra da kroz ovaj program dobivaju puno novih iskustava i sustava vrijednosti, profesorica iz Ukrajine rekla je da Erasmus programi pružaju nove mogućnosti nastavnicima i studentima, dok je profesor iz Indije izrazio sreću što boravi u svijetu gdje nema granica i razmjena je iznimno potrebna.

Dr.sc. Barbara Pisker, koordinatorica Erasmus projekata Veleučilišta u Požegi, izrazila je zadovoljstvo što po prvi puta imaju neke nove partnere, ali i stare s kojima se nastavlja tradicija suradnje.

00:51 Barbara Pisker

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?