Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veleučilište u Požegi pokrenulo Erasmus KA2 projekt za osobe sa posebnim potrebama

Veleučilište u Požegi i dalje potvrđuje izvrsnost u programu Erasmus+, i to prvi puta u programu KA2

Autor: RVA/VUP
Fotografija: RVA/VUP
Datum:
Broj pregleda: 385

Veleučilište u Požegi i dalje potvrđuje izvrsnost u programu Erasmus+, i to prvi puta u programu KA2.

Prošlog tjedna prodekan za razvoj doc.dr.sc. Berislav Andrlić potpisao je partnerski ugovor za projekt KA2-Vinimob, s nositeljem projekta, vinskom školom Avize Viti Campus iz francuske pokrajine Champagne, direktom Jean Luc Prostom, te ostalim partnerima iz Francuske, Italije i Španjolske (Agapei, Stierkopf Environment, Scuola Enelogica G.B. Cerletti i L Olivera).

Projekt je  ukupne vrijednosti 210.878,00 EUR, te će trajati 2 godine. Cilj projekta je na transnacionalnoj razini izraditi kurikulum za proizvodnju i marketing vina za osobe s posebnim potrebama te provesti edukacije za potrebite osobe. U projektu će se izraditi interaktivni didaktički materijali te profil zanimanja za navedeno područje. Na kick-off seminaru i koordinacijskom sastanku sudjelovali su i pročelnik Poljoprivrednog odjela mr.sc. Josip Mesić te Erasmus koordinatorica dr.sc. Barbara Pisker.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?