Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Proveden projekt „Povećanje energetske učinkovitosti hotel Stupnički dvori“

Proveden projekt „Povećanje energetske učinkovitosti hotel Stupnički dvori“

Navedenim projektom ostvareno je da Hotel Stupnički dvori svojim gostima pruža veću kvalitetu smještaja i sadržaja

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 725

„Povećanje energetske učinkovitosti hotel Stupnički dvori“ je projekt sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 2.566.586,36 kn, od čega je EU sufinanciranje 1.876.218,39 kn. Korisnik projekta je tvrtka Galić d.o.o., dok je razdoblje provedbe projekta je od 12. ožujka 2019. do 12. studenog 2019. godine.

Projekt je pokrenut s ciljem povećanja energetske učinkovitosti hotela „Stupnički dvori“, a obuhvaćeno je i sufinancirano:

- Građevinsko-obrtnički radovi (dobava i ugradnja vanjske stolarije, izmjena dijela pokrova objekta, izrada toplinske izolacije krova, izrada toplinske izolacije prema negrijanim prostorima te fasaderski radovi)

- Strojarski radovi (sustav grijanja, sustav hlađenja, optimizacija sustava grijanja, hlađenja i prozračivanja korištenjem otpadne topline i hidrauličnim uravnoteženjem sustava)

- Radovi na elektroinstalacijama (Zamjena postojećih izvora svjetlosti energetski učinkovitijim izvorima, napajanja nove strojarske opreme, novi rashladni uređaji, novi kotao te nove automatske regulacije za upravljanje strojarskom opremom)

- Povezivanje strojarskih sustava komunikacijskom mrežom i povezivanje na CNUS

- Zamjena postojeće električne opreme s novom učinkovitijom opremom (zamrzivači, hladnjaci, perilica, sušilica, TV uređaji i računala)

Prihvatljivi troškovi u sklopu prijave projekta i izvedbe radova bili su: izrada projektne dokumentacije, izrada prijavnog obrasca, stručni nadzor nad gradnjom, upravljanje aktivnostima projekta, promidžba i vidljivost.

POSTIGNUTI REZULTATI: Projektom je ostvarena ušteda isporučene energije od 50,45%.

Navedenim projektom ostvareno je i da Hotel Stupnički dvori svojim gostima pruža veću kvalitetu smještaja i sadržaja.

Samim ulaganjem postignuto je da naši gosti uživaju u bogatoj i raznovrsnoj ponudi, od organizacije domjenaka, ručaka i večera za različite prigode, kao i Novogodišnjim programom, koji obuhvaća smještaj i all inclusive večeru uz živu muziku i zagarantiranu zabavu.

Za gurmane i poznavatelje vrhunskog vina, pripremili smo posebnu ponudu koja obuhvaća degustaciju, obilazak i večeru u Vinariji Galić. Hotel Stupnički Dvori prepoznat je za ljubitelje aktivnog odmora, te pruža različite mogućnosti za uživanje u prirodi, od bicikliranja, hikinga, posjeta andrenalinskom parku i Jankovcu u Geoparku Papuk te ostalim sadržajima u okruženju.

Budite i vi dio naše priče i posjetite našu web stranicu www.stupnicki-dvori.hr za sve informacije o našim ponudama i uslugama.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?