Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

4. Fišijada u Jakšiću: ŠRD „Veličanka“ nastavlja dominaciju

Trodnevni program jakšićke manifestacije „Pjesmom u jesen“ započeo je poslijepodne 4. Fišijadom u organizaciji ŠRD „Slavonac“ iz Jakšića

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1198

Trodnevni program jakšićke manifestacije „Pjesmom u jesen“ započeo je poslijepodne 4. Fišijadom u organizaciji ŠRD „Slavonac“ iz Jakšića.

Između 21. predanog uzorka, i ove godine svoju su dominaciju nastavili predstavnici ŠRD „Veličanka“ iz Trenkova, osvojivši prva dva mjesta, dok su treće zauzeli tradicionalni gosti iz Nove Gradiške, ekipa Javne vatrogasne postrojbe.

Predsjednik stručne komisije, pobjednik ovogodišnje Fišijade u Požegi, Vladimir Protić, prigodom proglašenja pobjednika kratko je educirao natjecatelje, ukazavši im na pogreške koje su uvidjeli prigodom degustacija.

Nagrade su najboljima uručili Vladimir Protić, zatim predsjednik ŠRD Slavonac Mario Pus te općinski načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević. Uz bogatu gastronomsku ponudu, goste zabavlja TS Srce bećarsko.

Program se u Jakšiću nastavlja sutra Smotrom foklora od 18 sati, nakon čega slijedi koncert TS Širok šor, dok je u nedjelju od 17 sati dječja smotra folklora.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?