Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U Novom Zvečevu otvorena nova geološko-interpretacijska točka Geoparka Papuk

Revalidacijska komisija UNESCO Geoparkova obilazi ovog tjedna Geopark Papuk, a jučer je na novoj „Geološko - interpretacijskoj točki Zvečevo“ u Novom Zvečevu održano završno predstavljanje projekta „Danube GeoTour“

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 861

Revalidacijska komisija UNESCO Geoparkova obilazi ovog tjedna Geopark Papuk, a jučer je na novoj „Geološko - interpretacijskoj točki Zvečevo“ u Novom Zvečevu  održano završno predstavljanje projekta „Danube GeoTour“.

Projekt se provodi od 1. siječnja 2017. godine i sudjeluje 11 geoparkova iz 8 zemalja Europe. Fokus je stavljen na promociju Geoparka Papuk kao idealnog mjesta za razvoj kvalitetnog outdoor turizma.

Evo što je tom prigodom rekao ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

00:45 Alen Jurenac

Zadovoljstvo s projektom izrazio je i općinski načelnik Općine Brestovac Zdravko Mandić, na čijem se području nalazi Novo Zvečevo.

00:53 Zdravko Mandić

Razvoj Parka prirode Papuk od velike je važnosti za cijelo područje Požeško-slavonske županije, što je istaknuo i zamjenik župana Vedran Neferović.

00:34 Vedran Neferović

Projekt je predstavio stručni suradnik u Parku prirode Papuk Goran Pavić, rekavši da je ukupni proračun Parka prirode Papuk u projektu 145 tisuća eura.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?