Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projektom „Cvjetna budućnost II“ želi se ohrabriti žene za aktivnije sudjelovanje u društvu

Polaznicama edukacije i osposobljavanja kroz projekt „Cvjetna budućnost II“ prijavitelja Grada Pleternice dodijeljeni su prijepodne certifikati i potvrde o završenim edukacijama

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 527

Polaznicama edukacije i osposobljavanja kroz projekt „Cvjetna budućnost II“ prijavitelja Grada Pleternice dodijeljeni su prijepodne certifikati i potvrde o završenim edukacijama. Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od gotovo milijun kuna, a uz prijavitelja Grad Pleternicu, projekt podržavaju i partneri projekta Poduzetnički centar Pleternica, HZZ Područni ured Požega, Hrvatsko žensko društvo Pleternica, Pleternički komunalac te Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije Panora.

Projektom se žele povećati kompetencije i mogućnosti veće zapošljivosti nezaposlenih žena na pleterničkom području te ih ohrabriti na aktivnije sudjelovanje u svim društvenim aspektima, utjecati na poboljšanje njihovog obiteljskog i društvenog života, a time i na ukupno pozitivnije ozračje života u sredini.

Voditeljica projekta Snježana Markota predstavila je projekt i dosadašnje aktivnosti.

00:47 Snježana Markota

Zamjenik gradonačelnice Pletenice Domagoj Katić je čestitao i zahvalio polaznicama koje su se odlučile sudjelovati u projektu.

00:34 Domagoj Katić

Polaznice će do kraja projekta dodatno pohađati i online tečaj izrade CV-a, online tečaj traženja posla te proći psihološke radionice u svrhu osnaživanja i motiviranja za aktivaciju ulaska na tržište rada. Nakon osposobljavanja i edukacija, polaznice su imale praksu u postojećem plasteniku, koji je proizašao iz prethodnog projekta te na imanju Šoh u Brodskom Drenovcu. Cvijeće nastalo u plasteniku radom polaznica danas ukrašava gradske javne površine.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?