Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Plesači Plesnog studija Marine Mihelčić održali plesnu predstavu

Plesni studio Marine Mihelčić održao je plesnu predstavu u Gradskom kazalištu Požega s čime je započeo proslavu svoga 35godišnjeg rada

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 419

Plesni studio Marine Mihelčić održao je plesnu predstavu u Gradskom kazalištu Požega. Tim je događajem Plesni studio započeo proslavu svoga 35godišnjeg rada, sa ljetnom produkcijom. Publika je mogla uživati u dvije kazališne predstave. Jedna je bila namijenjena za mlađu publiku sa temom priče o Harry Potteru, dok je druga bila za nešto stariju publiku pod nazivom Moje odrastanje.
 
 
Pred prepunim gledalištem u 17 sati najmlađi plesači pokazali su što sve znaju, uz prekrasne kostime i maštovite koreografije. Sljedeća predstava, napravljena je autobiografski, te uz tekst koji je čitala Jasna Čmelar, i prekrasne koreografije Marine Mihelčić, Nataše Ledić, Josipa Biščana, Matka Trnačića i Valentine Ivanišević, ispričano je jedno odrastanje. Osim plesača plesnog studija, u predstavi su sudjelovali i mladi bivši i sadašnji SKAD-ovci, Matko Trnačić, Tina Miljić i Luka Solina, koji su svojim nastupom učinili predstavu još zanimljivijom.
Prepuno gledalište burnim pljeskom pratilo je svaku izvedbu. Na kraju suze u očima publike i niz pohvala učinilo je Plesni studio ponovo ponosnima na svoje plesače i koreografe.
   
Bio je to prvi u nizu projekata koje Plesni studio sprema za ovu godinu, koji će završiti sa velikom proslavom na završnoj Božićnoj produkciji.
                 
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?