Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Otvoren Adrenalinski park Duboka u Velikoj

Danas je svečano otvoren Adrenalinski park Duboka u sklopu manifestacije „Zeleni piknik dan“ u kamp odmorištu Duboka u Velikoj

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1889

Danas je svečano otvoren Adrenalinski park Duboka u sklopu manifestacije „Zeleni piknik dan“ u kamp odmorištu Duboka u Velikoj. Park je financiran temeljem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ravnatelj Parka Alen Jurenac istaknuo je kako imaju velika očekivanja od Parka koji predstavlja veliku važnost u vidu turističke ponude za Požeško – slavonsku županiju. Izdvaja atraktivnost lokacije koja nije umjetna već je smještena u samoj prirodi.

Cijena ulaznice za dječji uzrast je 50 kn, dok je za odrasle cijena ulaznice 80 kn, a u Parku posjetitelje očekuju instruktori koji su prošli obuku čije će usluge moći koristiti. Posjetitelji će moći uživati u dvije razine Parka. Prva razina je jednostavnija i predviđena je za mlađe uzraste, dok je druga nešto zahtjevnija, predviđena za starije.

Načelnik općine Velika Vlado Boban istaknuo je kako se nada da će Adrenalinski park potaknuti ostale potencijale koje Velika ima. Naglašava kako se radi na tome da mještani ponude individualne smještajne kapacitete jer smatra kako Velikoj takva vrsta ponude nedostaje. Osim smještajnih kapaciteta, ističe da nedostaje i OPG – ova koji mogu primiti posjetitelje te smatra kako je Park novi početak koji će riješiti ovu infrastrukturu.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?