Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

DOZNAJEMO: APP izborio suspenziju ovršnog rješenja

DOZNAJEMO: APP izborio suspenziju ovršnog rješenja

APP-u je pružena mogućnost da kroz sudski postupak dokažu kako nisu pravni sljednici tvrtke Kontinental prijevoz i kako s navedenim slučajem nemaju nikakve veze, što će nadamo se u konačnici i dokazati

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 735

Informacija da tvrtki APP prijeti blokada uznemirila je Požeštinu početkom tjedna.

Naime, u APP Požega i još dvije tvrtke stiglo je pravomoćno rješenje o ovrsi u kojemu stoji da APP Požega, Čazmatrans Nova i Croatia Protekt moraju solidarno podmiriti dug s kamatama od 202 milijuna kuna“. Ovršno je rješenje pravomoćno i najbolje čemu su se ove tvrtke mogle nadati jest odgoda ovrhe sa zamrzavanjem  sredstava, odnosno potpunom nemogućnošću raspolaganja svojim novcem,

Kako neslužbeno doznajemo, u APP je danas stigla odluka o suspenziji ovršnog rješenja temeljem kojega je APP Požega, zajedno s tvrtkama Čazmatrans Nova i Croatia Protekt, trebao isplatiti odštetu za ozljedu na radu zaposleniku tvrtke Kontinental prijevoz u iznosu od preko 202 milijuna kuna.

APP-u je pružena mogućnost da kroz sudski postupak dokažu kako nisu pravni sljednici tvrtke Kontinental prijevoz i kako s navedenim slučajem nemaju nikakve veze, što će nadamo se u konačnici i dokazati, jer se radi o tvrtki o kojoj ovise brojna radna mjesta i obitelji na području Požeštine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?