Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Grad Požega sufinancira sterilizaciju, kastraciju i mikročipiranje kućnih ljubimaca

Grad Požega sufinancira sterilizaciju, kastraciju i mikročipiranje kućnih ljubimaca

Kako bi se stalo na kraj lošem odnosu prema kućnim ljubimcima Grad Požega će od 1. srpnja sufinancirati sterilizaciju i kastraciju pasa i mačaka te označavanja pasa mikročipom na području grada Požege

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2172

Kako bi se stalo na kraj lošem odnosu prema kućnim ljubimcima Grad Požega će od 1. srpnja sufinancirati sterilizaciju i kastraciju pasa i mačaka te označavanja pasa mikročipom na području grada Požege. Do kraja godine za to predviđena sredstva do 70 tisuća kuna.

Na današnjoj konferenciji za medije svoju odluku predstavio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić te predstavnici Veterinarske stanice Požega, partnera na ovom projektu.

00:48 Darko Puljašić

Adam Devčić iz Veterinarske stanice Požega zahvalio je gradonačelniku na aktivnom uključivanju u provedbu Zakona o zaštiti životinja.

00:33 Adam Devčić

Akciju je najavio i dr. vet. Darko Mitrić.

00:20 Darko Mitrić

Grad Požega sufinancirat će oko polovice troškova što će iznositi od 45 kuna za označavanje mikročipom pa sve do 275 kuna za sterilizaciju ženke psa teže od 40 kilograma.

R.br.

OPIS

kn

1.

Sterilizacija ženke psa - do 10 kg

175,00

2.

Sterilizacije ženke psa - od 10 do 20 kg

217,00

3.

Sterilizacije ženke psa ­- od 20 do 40 kg

250,00

4.

Sterilizacije ženke psa – 40 kg i više

275,00

5.

Kastracija muškog psa

125,00

6.

Sterilizacija mačke

125,00

7.

Kastracija mačka

100,00

8.

Označavanje mikročipom

45,00

 

Gradonačelnik Puljašić je dodao da je ovo prva faza projekta te da se aktivno radi na uspostavljanju azila za životinje na području grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?