Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veleučilište u Požegi obilježio 21. godinu svoga postojanja

Svečano obilježena 21. obljetnica Veleučilišta Požega

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 752

Požeško Veleučilište danas je obilježilo 21. obljetnicu od osnutka dodjelom priznanja te stručnom panel raspravom „Kako brendirati u ruralnom turizmu'“, na kojoj su sudjelovali profesori Drago Šubarić, Josip Mikulić, Božo Skoko te Damir Krešić, Mario Raguž i Boris Ljubičić. 

Berislav Andrlić

Prodekan za razvoj  i zamjenik dekana požeškog Veleučilišta dr.sc. Berislav Andrlić, istaknuo je , da je osim ove obljetnice 21. godine  djelovanja  Veleučilišta,  ova godina velika  i  iz još nekoliko razloga 

00:28 dr.sc. Berislav Andrlić

Pokušavamo reagirati na tržište rada i ponuditi nešto novo a to je svakako Stand područje i takav jedan novi model studiranja. Stručni studiji imaju perspektivu u ovom području Slavonije,  broj studenata je gotovo 900 što redovnih što izvanrednih a tu svakako ističemo i međunarodne studente. Trenutno Veleučilište u Požegi pohađaju studeni iz Japana , Francuske , Ukrajine , Gruzije i oni su svakako jedan veliki doprinos i Veleučilištu i gradu Požegi.  U sklopu obilježavanja ove velike obljetnice Veleučilišta organizirana je i  zanimljiva stručna panel rasprava 

00:39 dr.sc. Berislav Andrlić

Svečanom obilježavanju nazočni su bili gosti iz visokoobrazovnih institucija, poslovni partneri ,gradonačelnik Požege Darko Puljašić, zamjenik župana Vedran Neferović , poduzetnici , gospodarstvenici našeg kraja.

Član upravno vijeća Veleučilišta Željko Karas, prodekan za razvoj i zamjenik dekana požeškog Veleučilišta dr.sc Berislav Andrlić i prodekanica za nastavu  dr.sc. Brankica Svitlica uručili su priznanja nagrađenim.

Antonija Lovrić  dobila je priznanje za osvojenu nagradu u kategoriji najbolji prosjek ocjena u Akademskoj godini 2017/2018. na preddiplomskom stručnom studiju  Upravni studij.  Marijana Blažević u kategoriji najbolji prosjek ocjena u Akademskoj godini 2017/2018. na preddiplomskom stručnom studiju   Računovodstvo. Martina Šamal nagrađena je s dva priznanja za  izniman angažman u izvannastavnim aktivnostima i za najbolji studentski rad u Akademskoj godini  2017/2018 . na preddiplomskom stručnom studiju  Upravni studij .

 

Priznanja su uručena i dr.sc. Verici Budimir za najbolje ostvareni rezultati u anketama vrednovanja kvalitete studiranja od strane studenata u 2018. godini na Društvenom odjelu, Mariu Jakoboviću za  najbolje ostvareni rezultati u anketama vrednovanja kvalitete studiranja na Poljoprivrednom odjelu . Za najbolje ostvarene rezultate administrativnih službi Veleučilišta nagrađena je Antonija Marincl,  Zvonko Pandžić za nadprosječne rezultate u radu u 2018.  te dr.sc. Mirjana Radman Fuljarić za znanstveni nastavni stručni rad .

 

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?