Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Svibanj - mjesec zaštite od požara

Vatrogasne organizacije već četrdesetak godina tijekom svibnja kroz manifestaciju „Svibanj – mjesec zaštite od požara“ intenziviraju vlastite aktivnosti u području promocije vatrogasne struke, pri čemu najveći naglasak stavljaju na promociju preventivnih poruka iz područja zaštite od požara

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 212

Vatrogasne organizacije već četrdesetak godina tijekom svibnja kroz manifestaciju „Svibanj – mjesec zaštite od požara“ intenziviraju vlastite aktivnosti u području promocije vatrogasne struke, pri čemu najveći naglasak stavljaju na promociju preventivnih poruka iz područja zaštite od požara. Tom prigodom Javna vatrogasna postrojba Grada Požege, DVD Požega i DVD Gornji Emovci prijepodne su održali prezentaciju vatrogasnih sprava i opreme na Trgu sv. Terezije. O prezentaciji i broju intervencija od početka 2019. godine govorio je Dalibor Hrunka, zapovjednik Vatrogasne zajednice i Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege.

00:38 Dalibor Hrunka

Prezentaciju je došao pogledati i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

00:40 Darko Puljašić

Vatrogasnu prezentaciju došla su pogledati i djeca dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola s područja Požege.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?