Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"Zdrav za 5" II komponenta u Brestovcu

Djeci je priređen niz sadržaja i aktivnosti koji su imali za cilj promicanje poželjnih ponašanja

Autor: RVA/MUP
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 392

Ova aktivnost policije u koordinaciji s ostalim subjektima, imala je za cilj promicanje prevencije inkriminiranih ponašanja, ovog puta usmjerena na djela protiv okoliša i prirode te podizanje razine svjesti građana vezane za važnost zaštite životne sredine.
U aktivnosti su bili uključeni učenici svih uzrasta škole, a za njih su priređene radionice prikupljanja i razvrstavanja otpada, kreativna eko radionica, radionica vezana za sadnju i uzgoj biljaka, radionica vezana za uzgoj i upotrebu lavande, te sportske aktivnosti koje su vodili djelatnici škole.

Policijski službenici predvođeni policijskim službenikom za prevenciju PU, Igorom Dragičević, za djecu i nazočne pripremili su izložbu i prezentaciju opreme koju u svom radu koristi prometna, temeljna i interventna policija, a koju su najmlađi mogli iskušati.
Pripadnici DVD-a Brestovac su učenicima također prikazali dio svoje osobne opreme i upriličili kratak prigodan program vježbe.

Članovi Gradskog društva Crvenog križa iz Požege, za nazočne su pripremili niz edukativnih letaka i sadržaja iz njihove domene rada, odgovarali na pitanja, a djeca su se svakako kod njih najviše obradovala darovanim igračkama.

 

Sve nazočne je pozdravio, zahvalio i ocjenio uspješnom aktivnost domaćin, ravnatelj škole gosp. Ante Majnarić, koji je uz to istaknuo dobru suradnju s svim uključenim subjektima, a posebice s policijom.

 

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?