Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Koalicija stranaka NHR-HSP  za Europarlamentarne izbore danas u posjeti Požegi

[PROMO] Koalicija stranaka NHR-HSP za Europarlamentarne izbore danas u posjeti Požegi

Koalicija stranaka Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska Stranka Prava (NHR-HSP) za Europarlamentarne izbore danas je predstavila kandidate

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 596

Danas je u hotelu Grgin dol održana konferencija za medije koalicija  stranaka Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska Stranka Prava  (NHR-HSP)  za Europarlamentarne izbore .

Petar Crnjac

Ispred  Županijskog vijeća Hrvastke stranke prava  Požeško-slavonske županije, Petar Crnjac pozdravio je sve nazočne i  najavio  kandidta ove,  kako je rekao „ pobjedničke koalicijske liste“ -  ljude koji se ne bore za briselsku fotelju ,nego ostaju dosljedni u borbi za Hrvatski narod napominje Crnjac.

Na konferenciji su bili nazočni  nositeljica liste  predsjednica NHR-a Bruna Esih,   član Predsjedništva NHR-a i vijećnik u Zagrebačkoj skupštini dr. Tomislav Jonjić, Zlatko Hasanbegović,  nezavisni saborski zastupnik  general Željko Glasnović, bojovnik HOS-a koji je do zadnjeg dana bio u Vukovaru HSP-ov Damir Markuš.

Zlatko Hasanbegović

Politički tajnik NHR-a, saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović dvanaesti  na listi  NHR-HSP   za EU parlament  kaže kako se Europska unija se nalazi u krizi u ovome obliku i očekuju nas u budućnosti dalekosežne promjene i ključno je da se u tom povijesnom  procesu u Eurospkom paralamentu nađu glasovi autentičnog hrvatskog i državnog interesa , glasovi onih ljudi kojima je Hrvatska jedina mjera 

02:34 Zlatko Hasanbegović

Bruna Esig

Bruna Esih nositeljica liste i predsjednica NHR-a naglasila je kako ovo nije predizborni skup nego su se danas u Požegi sastali s dragim prijateljima s kojima su se imali priliku upoznati još prije dvije godine . Neovisni za Hrvatsku ne bore se za ovaj mandat u Europskom parlamentu niti su zbog toga kao stranka nastali već smo nastali zbog borbe za Hrvatsku. Na skupu u Zagrebu postavila sam pitanje „Imamo li svoju Hrvatsku ? “. Smatramo da ona još uvijek nije onakva kakva bi trebala biti i zato izlalzimo na ova i izlazit ćemo na svake druge izbore. Jučer smo imali skup u Velikoj Gorici na kojem je čitava GO HSS-a izašla i pristupila Neovisnima za Hrvatsku.

00:38 Bruna Esih

Damir Markuš

Bojovnik HOS-a koji je do zadnjeg dana bio u Vukovaru HSP-ov Damir Markuš   rekao je

00:25 Damir Markuš.

Željko Glasnović

Nezavisni saborski zastupnik  general Željko Glasnović 

01:08 Željko Glasnović,

dr. Tomislav Jonjić

Član Predsjedništva NHR-a i vijećnik u Zagrebačkoj skupštini dr. Tomislav Jonjić rekao je kako izbore za Europski parlament oni kao koalicija  doživljavju kao svojevrsni prvi krug parlamentarnih izbora. Na taj način procijenjujemo njihovu važnost. Ne smatramo da su oni najvažnija bitka koja stoji predn nama, međutim oni su dovoljna važna bitka da hrvatski narod pokaže nama što misli i da mi pokažemo hrvatskom narodu što mislimo i da vidimo u kojoj mjeri smo pogodili osjećaje i želje našeg naroda

 

00:41 dr. Tomislav Jonjić

Na pitanje hoće li kao koalicija stranaka Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska Stranka Prava  ići i na Parlamentarne izbore Bruna Esih je odgvovorila da su sve opcije otvorene.

 

 

 

 

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?