Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Privremeno preseljenje Gradske knjižnice Požega

U privremenom prostoru korisnici će moći posuđivati i vraćati knjige od ponedjeljka 13. svibnja od 8 do 19 sati, a do kraja ovog tjedna knjižnica je zatvorena za korisnike

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 506

Lanac ljudi koji prenose knjige iz starog u novo spremište simbolično je označio početak radova u prostorima zgrade Gradske knjižnice i čitaonice Požega u sklopu projekta Rekonstrukcije i dogradnje te ustanove. Početkom tih radova Knjižnica privremeno s odabranom knjižničnom građom od 11 tisuća odabranih naslova, seli u obližnji prostor u Ulici Antuna Kanižlića 1.

U tom prostoru korisnici će moći posuđivati i vraćati knjige od ponedjeljka 13. svibnja od 8 do 19 sati, a do kraja ovog tjedna knjižnica je zatvorena za korisnike. Iseljenje knjižnične građe krenulo je danas u nazočnosti gradonačelnika Darka Puljašića i zamjenika gradonačelnika te djelatnika gradskih ustanova.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?