Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novi potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege - Dragan Borevac

Novi potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege - Dragan Borevac

Umjesto Igora Krizmanića novi potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Požege je Dragan Borevac, magistar edukacije fizike iz Hrvatske demokratske zajednice.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 698

Vezano uz odluke  na 16. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege kada je HDZ-ov vijećnik Igor Krizmanić istupio iz osobnih razloga iz članstva GV na današnjoj redovitoj 17. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, prema dogovoru Koalicije stranka HDZ-HSU, dužnost zamjenice člana u vijeću uz polaganje prisege, počela je obnašati Silvija Sertić iz Novog Sela.

Kako je Igor Krizmanić bio i potpredsjednik Gradskog vijeća, na prijedlog većinskog dijela vijećnika, novim potpredsjednikom danas je imenovan je Dragan Borevac, magistar edukacije fizike koji u vijeću obnaša i dužnost Predsjednika Kluba vijećnika HDZ-HSU.

Uz ova imenovanja, na dnevnom redu današnje sjednice bio je i Zaključak o korištenju proračunske zalihe za ožujak 2019. godine, prijedlog Odluke o sklapanju nagodbe s Republikom Hrvatskom za nekretnine u k.o. Šeovci i prijedlog Odluke o nekorištenju prava prvokupa za stambeno-poslovnu građevinu u Požegi, u Ulici Ivana Pavla II kbr. 1.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?