Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Predstavljeno novo izdanje Turističkog vodiča grada Požege

Predstavljeno novo izdanje Turističkog vodiča grada Požege

Nakon što je u ožujku 2015. godine javnosti predstavljen novi Turistički vodič grada Požege, tada prvi nakon 20 godina, danas je prezentirano i njegovo već treće izdanje

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 332

Nakon što je u ožujku 2015. godine javnosti predstavljen novi Turistički vodič grada Požege, tada prvi nakon 20 godina, danas je prezentirano i njegovo već treće izdanje. Na oko stotinu stranica, s brojnim fotografijama i turističkim sadržajima, ovaj turistički vodič zasigurno će pridonijeti promociji Požege u Hrvatskoj, ali i šire. Vodič je tiskan u 1000 primjeraka u nakladi agencije Zoa d.o.o. Požega, a predstavio ga je autor i glavni urednik Dalibor Nedela.
00:35 Dalibor Nedela

Zadovoljstvo novim izdanjem vodiča izrazio je i gradonačelnik Darko Puljašić, posebno ističući važnost njegova predstavljanja u mjesecu kada obilježavamo naš Dan grada.

00:32 Darko Puljašić

Autor većine fotografija je urednik Dalibor Nedela, a autorica tekstova i prijevoda je Mirna Šimunović. Turistički vodič grada Požege može se kupiti u prodavaonici Present po cijeni od 50 kuna, a može se pronaći i u Turističkoj zajednici Grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?