Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Lokalni volonterski centar „Volontiraj s osmijehom“

Nositelj projekta je pleternička Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju „Osmijeh“ uz partnerstvo s Gradom Pleternicom i Udrugom za pomoć djeci i mladima „Radost“.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1989

Lokalni volonterski centar „Volontiraj s osmijehom“ naziv je projekta koji je predstavljen danas u Centru udruga Pleternica, a čiji je nositelj pleternička Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju „Osmijeh“ uz partnerstvo s Gradom Pleternicom i Udrugom za pomoć djeci i mladima „Radost“.

Vrijednost projekta koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je 120.000,00 kuna, a osnovni je cilj, kako je istaknuto ovom prigodom, poticanje građana na volonterski rad i razvijanje volonterskih navika.

00:25 Martina Kutuzović

Rekla je koordinatorica projektnih aktivnosti Martina Kutuzović. Zadovoljstvo projektom izrazila je i predsjednica udruge Osmijeh Vesna Rezo.

00:40 Vesna Rezo

rekla je Rezo i dodala kako je samo u njihovoj udruzi oko 30-tak volontera, a po uspostavi centra nadaju se kako će taj broj biti višestruko veći.

Grad Pleternica i udruge koje djeluju na području grada imaju izvrsnu suradnju na dobrobit zajednice, što potvrđuje i najnoviji projekt, a cijela suradnja dobila je jednu višu razinu kada su se otvorile mogućnosti apliciranja na određene projekte, naglasio je zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić, koji je potpisao sporazum o suradnji ispred Grada Pleternice.

00:40 Domagoj Katić

zaključio je Katić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?