Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prilikom čišćenja tavana pronašla streljivo i tromblonsku minu

Prilikom čišćenja tavana pronašla streljivo i tromblonsku minu

Eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i oni su pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 3238

61-godišnja Požežanka jučer je prilikom čišćenja, tavanskih prostorija stare obiteljske kuće pronašla 80 komada streljiva, tromblonsku minu i razne eksplozivne predmete. Eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i oni su pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Iz policije podsjećaju kako još uvijek traje akcija „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ako ih nedozvoljeno posjeduju i tako će učiniti svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih obilježja.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?