Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Humanitarni koncert za Korinu

Humanitarni koncert za Korinu

Pokrenuta je i Facebook stranica “Pomoć za Korinu” te otvoren poseban žiro-račun IBAN: HR2624020063103007638.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 2913

Humanitarni koncert za Korinu Svoboda održat će se u subotu 9. travnja ispred OŠ Mladost Jakšić. Koncert organiziraju Općina Jakšić, HKUD Slavonija Jakšić te Konjogojstvene udruge iz Požege i Pleternice.

Korina ima osam mjeseci i rođena je s brojnim melanocitnim nevusima koji prekrivaju veći dio leđa, dio trbuha i glave. Kako je riječ o gigantskim melanocitnim nevusima, s visokim rizikom za malignu transformaciju, upućena je na pregled i mišljenje specijalista izvan Hrvatske, odnosno u jednu londonsku dječju bolnicu kamo obitelj Svoboda treba otputovati 19. travnja. Troškove liječenja podmirit će HZZO, no svi ostali troškovi idu na teret roditelja. Obitelj Svoboda ima još dvoje djece,a kakao je zaposlen samo otac Slaven, svaka pomoć dobro je došla.

U subotnjem programu koji započinje u 15,30 sati sudjelovat će HKUD Slavonija, MS Kukučin Kuntarić, KUD Ivan Goran Kovačić iz Velike, KUD Ivo Čakalić iz Kaptola, Kud Poljadija Grabarje, TS Hrvatice, TS Zlatna dolina i Stjepan Jeršek Štef.

Pokrenuta je i Facebook stranica “Pomoć za Korinu” te otvoren poseban žiro-račun IBAN: HR2624020063103007638. Akcija prikupljanja pomoći za djevojčicu iz Jakšića odobrena je od strane Ureda državne uprave Požeško-slavonske županije i trajat će do 11. lipnja 2016.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?