Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Završena izgradnja sustava javne odvodnje za naselja Češljakovci i Golo Brdo

Završena izgradnja sustava javne odvodnje za naselja Češljakovci i Golo Brdo

Stanovnici naselja Češljakovci i Golo Brdo već sada mogu podnositi zahtjeve za priključak na sustav javne odvodnje.

Autor: RVA/Općina Kaptol
Fotografija: Općina Kaptol
Datum:
Broj pregleda: 1434

Nakon gotovo dvije godine od početka postupka javne nabave te izbora izvođača, riješene žalbe u korist naručitelja i godinu dana građevinskih radova, završen je projekt „Izgradnja sustava odvodnje i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda naselja Češljakovci i Golo Brdo“.

Građevinski radovi završili su u prosincu prošle godine Tehnički pregled građevine obavljen je 10. veljače te je na temelju toga izdana Uporabna dozvola. Stjecanje uporabne dozvole znači da stanovnici naselja Češljakovci i Golo Brdo već sada mogu podnositi zahtjeve za priključak na sustav javne odvodnje. Zahtjevi za spajanje na kanalizacijsku mrežu podnose se u Tekiji d.o.o.

Završetkom radova, odnosno stjecanjem uporabne dozvole, Općina Kaptol podnijela je Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Zahtjev za povrat uloženih sredstava te se očekuje kako će nakon kontrole na terenu, povrat sredstava biti kroz 60 dana, a čime će ovaj projekt u potpunosti biti dovršen –stoji na službenim stranicama Općine.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?