Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pronađeno tijelo nestale muške osobe

Pronađeno tijelo nestale muške osobe

HGSS Stanica Požega

Autor: HGSS Stanica Požega
Fotografija: HGSS Stanica Požega
Datum:
Broj pregleda: 2831

U prijepodnevnim satima pronađeno je tijelo nestale muške osobe u šumi oko 3 km od mjesta stanovanja.

HGSS Stanica Požega  preko centra 112 dana, 3. siječnja 2016. godine, zaprimila je dojavu da je nestala muška osoba s područja Požeške Koprivnice jučer oko 12 sati.

Odmah po dojavi na teren su izašli članovi Stanice Požega s obzirom da su došli do saznanja da bi osoba mogla počiniti suicid. No ubrzo dolazi nova informacija da je tijelo nestale osobe pronađeno u šumi oko tri kilometra od mjesta stanovanja.

U dogovoru sa PP Pleternica prišlo se transportu smrtno stradale osobe nošenjem u nosilima 300 m makadamskom cestom i prijevozom do lovačke kuće u Bzenici gdje je pogrebno poduzeće preuzelo tijelo osobe. Time je oko 15 sati akcija završila u kojoj su sudjelovala dva člana stanice sa transpotnim vozilom.

Preneseno sa službene internet stranice HGSS Stanica Požega.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?