Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dodjela nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola

Nagrađeno je 92 učenika te 34 mentora

Autor: Ana Vuković
Fotografija: Ana Vuković
Datum:
Broj pregleda: 1440

Požeško-slavonska županija tradicionalno je povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Velikoj županijskoj vijećnici nagradila učenike i mentore osnovnih i srednjih škola koji su na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama postigli zapažene rezultate. Nagrade učenicima i njihovim mentorima uručio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i pri tome poručio

- Drago mi je da vam danas mogu čestitati na postignutim rezultatima, jer ste svojim trudom i zalaganjem pokazali da možete biti najuspješniji ili jedni od najuspješnijih u Republici Hrvatskoj. Imate predivne mentore, ravnatelje koji vas vode, vaši rezultati su i njihov uspjeh i uspjeh škole, a time i Županije. Nadam se da ćete i u budućnosti nastaviti s uspjesima da ćemo i sljedeće godine imati ovakve izvrsne rezultate u svim našim školama.

Za pojedinačni uspjeh na natjecanjima, za osvojena prva mjesta učenici su dobili novčanu nagradu od 200 kuna, za drugo 150 kuna i treće mjesto 100 kuna.

Za uspjeh na ekipnim natjecanjima, nagrađene su škole, za prva mjesta  s 1.200 kuna, druga  s 1.000 kuna i 750 kuna za osvojena treća mjesta.

Ove godine nagrađeno je 40 učenika i 12 mentora osnovnih škola i 52 učenika i 22 mentora srednjih škola.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?