Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Agencija isplatila Općini Jakšić 388,5 tisuća kuna za cestu prema vrtiću

Agencija isplatila Općini Jakšić 388,5 tisuća kuna za cestu prema vrtiću

"Sredstvima smo zatvorili kredit banci koja je financirala radove“, rekao nam je Ivica Kovačević, načelnik Općine Jakšić

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Arhivska/Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2884

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Jakšić 388,5 tisuća kuna za ulaganje u izgradnju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na strukturi površine ceste. Projekt je financiran iz IPARD programa, u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave, odnosno općine i gradovi do 10 000 stanovnika.

„Uplaćena su nam sredstva koja smo dobili za izgradnju odvojka ulice Stjepana Radića prema novom vrtiću. Mi smo proveli proceduru, u svibnju smo dobili i uporabnu dozvolu za tu cestu. Ukupni troškovi izgradnje su blizu 500 tisuća kuna, a Agencija financira troškove prihvatljive po ovoj mjeri u iznosu od 388,5 tisuća kuna. Tim sredstvima automatski smo zatvorili kredit banci koja je financirala radove“, rekao nam je Ivica Kovačević, načelnik Općine Jakšić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?