Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

"To su dobro potrošeni novci poreznih obveznika i za to nitko ne odgovara"

Asfalt u Brestovcu ponovno propada

Autor: Aleksandar Grlić
Fotografija: Čitatelj
Datum:
Broj pregleda: 1770

"Asfalt je postavljen prije manje od godinu dana, oštećenje se pojavilo u prošlu nedjelju. Čini se da je od kamiona. Bez obzira na vrućinu, očito je da se radi o nekvalitetnom asfaltu..." napisao je čitatelj koji nam je poslao ove fotografije državne ceste D38 na glavnom križanju u Brestovcu.

Prošlogodišnje postavljanje mikroasfalta preko običnog asfalta na spomenutoj cesti uzrokovalo je puno negodovanja diljem Požeštine. Sloj asfalta postavljen prošle godine nije izdržao promet i nestao je na pojedinim dijelovima ceste nakon par mjeseci.

Ovoga proljeća je izvođač radova u sladu s obećanim uklanjanjem nedostataka postavio novi sloj na određenim dionicama od Požege do Pleternice. Prošlo je otprilike tri mjeseca i već se pojavljuju oštećenja i na dionici Požega - Brestovac.

- Radi se o cesti u Brestovcu koja je novim slojem asfalta presvučena prošle godine. Tada su se svi žalili na jako lošu kvalitetu asfalta koji je postavljen, a sada se vidi o kakvoj kvaliteti se tu i radi... Ovo su dobro potrošeni novci poreznih obveznika i za to nitko ne odgovara. Inače radnici su to idući dan pokrpali "rovicom", tako da je to sada mrvicu pokrpano, ali i dalje jednako sramotno - rekao nam je čitatelj.

Poslali smo upit tvrtki GPP Mikić koja je radove izvršila za Hrvatske ceste. Kada dobijemo odgovor, objavit ćemo ga.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?