Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veleučilište u Požegi potpisalo ugovor o bespovratnim sredstvima za projekt o unapređenju kvalitete obrazovanja

Veleučilište u Požegi potpisalo ugovor o bespovratnim sredstvima za projekt o unapređenju kvalitete obrazovanja

Veleučilište u Požegi

Autor: VUP
Fotografija: VUP
Datum:
Broj pregleda: 1496

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof.dr.sc. Vedran Mornar dodijelio je u četvrtak 18.06.2015. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta čelnicima fakulteta, visokih učilišta i znanstvenih institucija iz cijele Hrvatske ugovore za projekte čija provedba će trajati idućih 15 mjeseci.

Projekti su bili prijavljeni na natječaj Ministarstva znanosti i obrazovanja "Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira" za sredstva Europskog socijalnog fonda - Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013. Ugovor za projekt „RURAL-ENO-GASTRO(REG): Stručno obrazovanje u funkciji održivog razvoja“ u ime Veleučilišta u Požegi potpisao v.d. dekana dr.sc. Dinko Zima. Ukupni iznos projekta je 919.980,71 kn, a bespovratna sredstva iznose 871.957,72 kn.

Svrha projekta je vezana uz potrebu unapređenja kvalitete visokog obrazovanja na Veleučilištu u Požegi i instituciji partneru-Veleučilištu u Slavonskom Brodu, kroz razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira. U postizanju tog cilja potrebno je izraditi cjelovite i djelomične kvalifikacije na studijima iz biotehničkih znanosti, koji su predmet kontinuirane revizije u okviru politike kvalitete nastave na Veleučilištu u Požegi.

Nadalje, svrha će se ispuniti unapređenjem postojećih skupova ishoda učenja odgovarajuće razine te unapređenjem nastavničkih kompetencija zaposlenika Veleučilišta, podučavanjem poučavatelja, razvojem i primjenom inovativnih oblika obrazovanja zasnovanih na web 2.0 tehnologijama i stručnoj praksi.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?