Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Svečana promocija diplomanata VUP-a

Ukupno je 192 studenta stručnih i specijalističkog studija Veleučilišta u Požegi danas dobilo svoje diplome

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 3411

Na današnjoj svečanoj promociji, ukupno je 192 studenta stručnih i specijalističkog studija Veleučilišta u Požegi dobilo svoje diplome.

Kuriozitet je da samo petinu čine muškarci, a najveći broj studenata je na Računovodstvu i Upravnom studiju, nešto manje promovenata na Prehrambenoj tehnologiji i studiju Trgovine te najmanje na Vinogradarstvu-vinarstvu-voćarstvu i Specijalističkom studiju Trgovinsko poslovanje.

Od osnutka Veleučilišta u Požegi 1998. godine, do danas je diplomirao 2781 student.

Problem danas predstavlja negativan omjer nastavnik-student, zbog čega su već smanjivane upisne kvote, a u sljedećoj školskoj godini postaje upitan upis izvanrednih studenata.

00:26 dr. sc. Dinko Zima

rekao je vršitelj dužnosti dekana dr. sc. Dinko Zima.

U ime svih promovenata, diplome o stručnim zvanjima je od dekana i profesora zatražio diplomant Domagoj Mataković sa Specijalističkog studija Trgovinsko poslovanje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?