Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policija pretražila više kuća u potrazi za marihuanom

Policija pretražila više kuća u potrazi za marihuanom

Optužni prijedlozi protiv više osoba.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak/arhivska
Datum:
Broj pregleda: 1164

Veliku akciju imala je policija jučer na području Pakraca i Lipika.  U prijepodnevnim satima na području Lipika, policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 20-godišnjak kojom prilikom su pronašli manju količinu cannabis marihuane, jednu digitalnu vagu, te dva opuška ostatka ručno motane cigarete.  U isto vrijeme, na području Pakraca su policijski službenici pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 23-godišnjak kojom prilikom je također pronađena manja količina opojne droge cannabis marihuane.

U poslijepodnevnim satima, na području Lipika, policijski službenici su pretražili stan kojeg koristi 21-godišnjak prilikom čega je pronađeno više komada pribora za konzumaciju opojne droge marihuane, te više desetaka komada sjemenki opojne droge cannabis marihuane. I na koncu, u večernjim satima, policijski službenici su na području grada Požege zatekli 36-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao manju količinu droge cannabis marihuane. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Dodajmo kako su u prijepodnevnim satima na području Lipika policijski službenici temeljem naloga Prekršajnog suda u Daruvaru, pretražili stan gdje prebiva 22-godišnjak kojom prilikom je pronađeno preko 30 nagorjelih opušaka ručno motanih cigareta tzv. „jointa“ i jedna željezna drobilica za cannabis marihuanu. Protiv 22-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?