Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Izgradnja i opremanje novog studija te nabava odašiljača

Kratki opis projekta: Radio Vallis Aurea u vlasništvu istoimenog poduzeća djeluje od 1994. godine te ima koncesiju za šire područje grada Požege. Sa svoja dva odašiljača u Požegi i Pleternici signalom doseže glavni interesni dio Požeško -slavonske županije. Signalom se pokriva oko 70.000 stanovnika, koji institucionalno, poslovno i obrazovno gravitiraju upravo Požegi. Uz radio program u ponudi je i usluga izrade reklamnih spotova, jinglova i breakova. Poslovanje Radija su u protekla dva desetljeća pratili usponi i padovi, a od 2008. do 2012. poduzeće je uglavnom poslovali s gubitkom. No od 2013. dolaskom na čelo Radija direktorice Marije Piper Horvat, trendovi u poslovanju se mijenjaju, pa tako tvrtka od gubitaša ostvaruje dobit, udvostručuje broj klijenata, i novih kupaca, a broj slušatelja porastao je za 45 % u odnosu na 2012. No, uslijed tehničkih ograničenja u smislu opreme koja onemogućava daljnji rast poslovanja, odnosno obim pruženih usluga te studija premalog kapaciteta i neadekvatne opremljenosti zbog čega radio ne može ponuditi usluge širim ciljnim skupinama, a tvrtka ne može ostvariti daljnji rast, problem se rješava upravo ovim projektom, izrade i opremanja novog i većeg studija, te jačeg odašiljača. S aspekta isplativosti ulaganja EU sredstava u ovaj projekt, rješava problem nemogućnosti daljnjeg rasta Radija Vallis Aurea.

Ciljevi i očekivani rezultati: Izrada i opremanje novog i većeg studija na postojećoj lokaciji Radija Vallis Aurea, te jači odašiljač, svim slušateljima pruža se najviša kvaliteta zvuka te jamči dostupnost signala. Svim postojećim i novim klijentima moći će se pružiti vrhunska usluga pri izradi emisija, reklamnih spotova i dr.

Očekivani rezultati projekta: očuvanje radnih mjesta, povećanje broja zaposlenika te povećanje prihoda od prodaje.

Ukupna vrijednost projekta: 333.620,00 HRK, sufinanciranje: 211.980,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 11.9.2017. - 11.4.2018.

Kontakt osoba za više informacija: Marija Piper Horvat
+385 (0)34 271 353
marija@rva.hr

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?